Juhla- ja kokoustilat

AINA TILAA JUHLIA

 Kattava Catering tarjoaa juhlakäyttöön monipuolisen ja helposti muunneltavan tilan Lappeenrannan keskustan läheisyydessä. Nordkalkin vierasmajassa voit luontevasti järjestää yritystilaisuuksia aina kokouksista asiakastilaisuuksiin ja pikkujouluihin. Tila sopii erinomaisesti myös erilaisille perhejuhlille kuten häät, ristiäiset tai muistotilaisuus.

Juhlasaliin mahtuu jopa 100 henkeä. Avarassa tilassa suurempikin joukko juhlii yhdessä, mutta tila on jaettavissa sopivaksi myös intiimimpiin tilaisuuksiin pienemmälle porukalle. Voit varata saunan ja saunatilat yhdessä juhlatilan kanssa tai erikseen. Vierasmajalla ei ole anniskeluoikeutta, joten voit tuoda tarjoiltavat alkoholijuomat mukanasi. Räätälöimme kokonaisuuden omien toiveidesi pohjalta.

Kysy myös muita juhlatiloja: yhteistyöverkostomme tarjonnasta löytyy varmasti sinunkin juhlillesi toimiva juhlatila. Voit tarkistaa vierasmajan varaustilanteen oheisesta kalenterista.

Vierasmajan löydät osoitteesta Paraistentie 2, 53650 Lappeenranta

OTA YHTEYTTÄ ›

Katso tämänhetkinen varaustilanne varauskalenteristamme.

YRITYSTILAISUUDET

YRITYSTILAISUUDET

Toteuta yrityksesi näköiset juhlat kokouksen kanssa tai ilman – saunomista unohtamatta.

JUHLAT

JUHLAT

Tanssi, ruokaile ja juhli jopa 100 hengen voimin avarassa ja moneksi muuntautuvassa tilassa.

MUISTOTILAISUUDET

MUISTOTILAISUUDET

Keskustan läheisyydessä sijaitseva tila sopii hyvin myös muistotilaisuuksiin.

Todellinen avaimet käteen -toimitus

Octoberfest-tapahtumamme oli todella ammattimaisesti toteutettu unohtamatta pienintäkään yksityiskohtaa.

Gourmet-tason tarjoilua

Ei huolta, ei murhetta – homma toimii joustavasti ja tehokkaasti. Suosittelen lämpimästi.

Asiat hoidetaan sovitusti

Suosittelemme lämpimästi kansainvälisten ja vaativien asiakas- ja henkilöstötilaisuuksien järjestäjäksi. Olemme olleet tyytyväisiä palvelun joustavuuteen ja laatuun.

EKOP Kabinetti max. 12 hlö ”Purnujärvi”

Tyylikäs äänieristetty kokoustila varustettuna esitystekniikalla ja yhdellä isolla pöydällä.

EKOP Suuri kokoustila max. 80 hlö ”Pahloinen”

Raikas äänieristetty kokoustila varustettuna esitystekniikalla ja yhdellä isolla pöydällä. Tila muunneltavissa ja jaettavissa. Luentosali-muodossa 80 henkilöä.

VIERASMAJA – JUHLASALI

Helposti muunneltavaan juhlasaliin voit loihtia hyvin erilaisia tilaisuuksia. Avaraan tilaan saa ruokailutilat jopa 100 henkilölle. Tilan voi jakaa tarvittaessa neljään osaan: kokouskabinetti 14 henkilölle, takkakabinetti 14 henkilölle ja suurempi kokoustila 20-50 henkilölle istumajärjestystä muuntelemalla. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi: suunnitellaan yhdessä onnistuneet juhlat.

VIERASMAJA – SUURI KOKOUSTILA

Vierasmajan keskiössä on suuri kokoustila, jossa on kokouspöytä 20 henkilölle. Istumajärjestystä muuntelemalla pöytien ääreen mahtuu jopa 50 henkeä. Isossa kokoussalissa on videotykki, iso valkokangas ja yleisimmät kokoustarvikkeet erinomaisen kokouksen pitämiseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

VIERASMAJA – KOKOUSKABINETTI

Juhlasalin yhteydessä sijaitseva, omaksi tilakseen jaettavassa kokouskabinetissa istuu mukavasti 14 henkilöä. Jää kokouksen jälkeen saunomaan tai viettämään aikaa illallisen merkeissä. Voit myös yhdistää päivän kokouksen maittavaan lounaaseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

VIERASMAJA – TAKKAKABINETTI

Juhlasalin yhteydessä sijaitseva, omaksi tilakseen jaettava takkakabinetti sopii hyvin 14 hengelle. Takkakabinetissa pidät mainiosti hieman rennompaa tunnelmaa vaativan kokouksen tai kokoontumisen. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

VIERASMAJA – SAUNA

Alakerran tunnelmalliseen saunatilaan mahtuu noin 20 henkilöä ja saunomaan mahtuu kerrallaan noin 10 henkeä. Oleskelutilassa on iso 12 henkilön pirttipöytä, nojatuoleja ja jääkaappi. Tilassa on myös erillinen pukuhuonetila. Voit varata saunatilat erikseen tai yhdessä juhlatilan tai kokouskabinettien kanssa. Ota yhteyttä ja kerro toiveesi: suunnitellaan yhdessä onnistuneet juhlat.

Toteutamme toiveesi

OTA YHTEYTTÄ TAI PYYDÄ TARJOUS

Ota meihin yhteyttä tai pyydä tarjous oheisella lomakkeella. Kerro viestikentässä toiveesi haluamistasi
palveluista, millaista juhlaa olet järjestämässä tai mikäli haluat tavata meidät asian tiimoilta.

Yhteystiedot
Myynti: Kattava Catering SATAMATIE 3, 53900 LAPPEENRANTA
sales@kattavacatering.fi
puh.050 358 2424
Keittiö: VILLIMIEHENKATU 2, 53100 LAPPEENRANTA
Tapahtumalistaus päivitetty!
 Yksityishenkilö Yrityksen edustaja